Egy 8 hónapos folyamat eredménye

terápia
Kilenc hónap alatt pedig már egy gyermek is megszületik. 😀
 
Tegnap megint egy nagyon nagy munka-élmény ért (ha lehet ezt így mondani). 
Ez az, amire azt mondják, hogy ha nem fizetnének érte, is mindent megér.
 
Egyre többet találtok meg azzal a kéréssel, hogy bajban van a kapcsolatotok és segítséget kértek. Ez önmagában nem jó hír, hiszen az egyáltalán nem jó, hogy ez így van. Az viszont kifejezetten jó, hogy kértek segítséget. Nyilván megpróbálja az ember “házon belül” megjavítani, ami elromlik, de valljuk be, ha hosszú ideig tartó próbálkozás után se javul, akkor érdemes szakemberhez fordulni.
 
Ami viszont olyan élmény, amivel nem tudok betelni, az az, amikor a folyamat végén úgy néz egymásra a pár két tagja, hogy a tekintetükből minden kiolvasható. Ilyenkor óriási megnyugvást érzek én is. Pláne, mikor visszaemlékszem, hogy érezték magukat, amikor először találkoztunk.
Amikor az első 1-2 alkalommal találkozom egy párral, még nagyon sok a konfliktus ami közöttük van és a sérülés amit egymásnak okoztak, de jönnek és megcsinálják, amiket megbeszélünk, és bíznak bennem, magukban és egymásban. Ezt nagyon tisztelem. Sokkal könnyebbnek tűnik néha azt mondani, hogy hagyjuk az egészet, zárjuk le!… és menni tovább, kezdeni előlről. Hiszen hirtelen vége szakad az állandó ellentét, a viták, a bántások. De utána azért mindig jön a gyász időszak és kérdés, a következő kapcsolatuk hogy sikerül.
 

Míg ha beleteszik a munkát, az energiát, és megteszik, amit meg kell tenni, akkor annak nagyon édes  a jutalma.

Egy hölgy, akikkel 8 hónapig tettünk közösen a párkapcsolatuk helyrehozásáért, azt mondta, hogy egy évvel korábban egy lyukas garast nem adott volna már a házasságukért. De most már látja, hogy nagyon megérte mégis bízni benne és tenni érte.

Hihetetlenül megszeretem ezeket az embereket látva az igyekezetet és az egyre növekvő szeretetet, amit újra éreznek egymás iránt.

Ha szeretnél Te is letenni egy harmónikusabb párkapcsolat alapjait, keress bátran!

Ha még nem csatlakoztál, várlak szeretettel az egyre növekvő számú Tartósan boldog párkapcsolatban szeretnék élni Facebook csoportban! 

Facebook
E-mail
Ha Te is úgy érzed nincs rendben a házasságod és szeretnél tenni érte, keress bátran, együtt megtaláljuk a megoldást!

E-mail: boldogan@petroczikatalin.hu

Telefon: +36 20 939 45 24

Oszd meg, mit gondolsz a témáról!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.