Elfejlődés a párkapcsolatban

Közelebb hoz a változás vagy szétszakít? Rajtatok múlik!

Úgy érzem, mindketten megváltoztunk. Mi lesz a kapcsolatunkkal? 

Petróczi Katalin, karrier és párkapcsolati tréner előadása

Egy házaspár életében számos olyan élethelyzet adódhat, amikor nagy az esély rá, hogy a férj és a feleség más irányba kezd fejlődni. Mindketten kaphatnak egy olyan erős impulzust, ami új irányba terelheti őket. Egy olyan irányba, ami eltér az eddig megszokottól. 

Gyermek születése

Az egyik legnagyobb kihívást jelentő mérföldkő egy kapcsolatban. Új kihívások és szerepek jelennek meg a házaspár életében.

Visszatérés a munka világába

Elsősorban a nőket, anyukákat érinti ez az új élethelyzet, amikor a lejár a GYES időszaka. A korábbi megszokott rutin helyébe valami egészen más lép.

Kirepülnek a gyerekek

Tudom, hogy mit szeretnék, de nincs anyagi erőforrásom, hogy megvalósítsam a terveimet.

Van, hogy csak a pár egyik fele indul el a változás útján, de előfordul, hogy mindkét félnek adódik egy-egy új érdeklődési terület vagy hobbi az életében. Ez sokszor komoly kihívást jelent a pár számára..

Miként lehet ezeket az újdonságokat úgy integrálni a hétköznapi életükbe, hogy az gazdagítsa a kapcsolatukat, ne pedig elválassza őket?

Annak, hogy ez ne vezessen szakításhoz és együtt fejlődhessenek tovább, több útja is van!

Petróczi Katalin vagyok, a 45 év felettiek karrier és párkapcsolati trénere 

Jól ismerem a házaspárok párkapcsolati kihívásait. Magam is átéltem ezeket a dilemmákat, például az üres fészek szindrómát is, de life coachként a kezemben van a megoldás ezekre a tipikus problémákra.

A házaspárok sok kihívással találkoznak, de rengeteg múlik azon, hogy hogyan élnek, milyen szokásaik alakultak ki, mennyire maradtak apa és anya mellett nő és férfi. Célom nem kevesebb, mint hogy megmutassam, hogyan tudják a párok újra élővé tenni a házasságukat egy-egy nehezebb időszakot követően, hogyan éljenek egy kiteljesedett életet. Hogyan ki tudják használni az együtt töltött  idejüket egy boldog, szeretetteljes, lelkileg gazdag életben, párkapcsolatban. Hogyan előzhető meg az elfejlődés a kapcsolatukban.

KINEK AJÁNLOM AZ ELŐADÁST?

Elsősorban azoknak a házaspároknak, akik szeretnék harmóniában tartani a párkapcsolatukat azzal együtt, hogy az érdeklődési körük sok tekintetben nem egyezik. 

Azoknak a FELESÉGEKNEK és FÉRJEKNEK, akik el akarják érni, hogy meg tudják osztani az új ismereteiket, sikerélményüket a párjukkal.

MIT MONDANAK, AKIK MÁR RÉSZT VETTEK AZ ELŐADÁSON?

“Nagyon tetszett az előadás. Így, hogy éltem már meg elfejlődést egy korábbi párkapcsolatomban, könnyű volt azonosulnom a témával. Úgy érzem átfogó képet kaptam a témáról. Így már tudom, hogy a mostani kapcsolatomban hogyan kerülhetem el az elfejlődést.”

“Keretbe rendez és irányt mutat ez az előadás abban, hogy lehet egy életen át egyszerre alkalmazkodni és kiteljesedni a párkapcsolatunkban. Sok példával alátámasztva megnyugodtam, hogy átmeneti eltávolodásaink az elkerülhetetlen változások velejárói, de rajtunk múlik, hogy ezt kapcsolatunk gazdagítására használjuk fel, hogy ne elfejlődjünk, hanem együtt fejlődjünk.”

A HELYEK SZÁMA KORLÁTOZOTT!

Az előadás zártkörű. Mindössze 12 fő jelentkezhet a helyiség befogadóképessége miatt. A helyeket lefoglalni az oldal alján található űrlap kitöltésével a fizetési mód kiválasztásával lehetséges.

RÁADÁS: KÉRDEZZ-FELELEK

A regisztrált érdeklődőknek lehetősége van a Facebook eseménynél már előre kérdést feltenni, melyeket a lehetősékhez mérten beépítek az előadás anyagába. Az előadás végén is lesz lehetőség kérdéseket feltenni, amikre igyekszem kielégítő válaszokat adni.

MIKOR ÉS HOL?

IDŐPONT

2019. február 19.

18:00–19:30

HELYSZÍN

Pozsonyi Pont

1137 Budapest, Pozsonyi út 12.

(a pontos címet a regisztráció után e-mailben kapják meg a résztvevők)

RÉSZVÉTELI DÍJ

bruttó 1990 Ft

bankkártyás fizetéssel vagy előreutalással

Az előadás időtartama 90 perc.  Maximum 12 fő vehet részt az előadáson, ezért a helyek száma korlátozott!

ELŐZZÉTEK MEG AZ ELFEJLŐDÉS CSAPDÁJÁT!

JELENTKEZZ MOST!

 

Ha úgy érzed, nem vagy a helyeden, szeretnél karriert váltani, de nem tudod, hogyan valósíthatod meg, akkor jelentkezz!

Secure Order Form

Rendeld meg a belépőjegyedet az előadásra!

A helyek száma korlátozott, ezért ne habozz!

Belépőjegy (Előadás február 19.) (PKB001)

1 990 Ft x  db 0 Ft
Összesen: 0 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Érvénytelen kupon kód.
Szállítási és fizetési mód
Adja meg a szállítási módot!
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!