Tudni akarod, hogy mi a tartós és boldog párkapcsolat titka?

Szeretnéd jól kezelni a konfliktusokat a kapcsolatodban?

Meg akarod előzni az eltávolodást?

Petróczi Katalin, házassági tanácsadó, life coach

Nem árulok el titkot azzal, hogy a házasságok mintegy 53%-a végződik válással ma Magyarországon. A nagy részük pedig megmenthető lenne, ha a házaspárok tudatosan dolgoznának azon, hogy ne távolodjanak el egymástól. Vagy ha már megtörtént a baj, akkor segítséget kérjenek.

Vannak olyan technikák, amiket akár szakember segítsége nélkül is alkalmazhatnak, és ezzel helyre tudják állítani a kapcsolatukat.

AMIRE EGY PÁRNAK SZÜKSÉGE VAN

ÖNISMERET

Első lépésként fontos, hogy tisztában legyünk a saját igényeinkkel, elvárásainkkal és vágyainkkal. Ehhez meg kell ismerned a személyiségtípusodat, amire sokféle technika létezik.

KOMMUNIKÁCIÓ

Egy kapcsolat kimúlásához leggyakrabban a nem megfelelő kommunikáció, vagy annak teljes hiánya vezet. Ha megtanuljátok, hogyan kommunikáljatok jól egymással, azzal tartós alapot teremthettek a kapcsolatotoknak.

KONFLIKTUSKEZELÉS

Az, hogy hogyan reagáltok egy-egy kényes helyzetben, döntő lehet a párkapcsolatotok jövőjére nézve. Ha elsajátítjátok a konfliktuskezelés helyes módját, elkerülhetitek a romboló veszekedéseket.

MINDEZT MEGTANÍTOM NEKED!

 Lépésről-lépésre megismered majd a párkapcsolati csapdákat, és azt is, hogyan kerüld el őket.

Csatlakozz a 6 hetes programhoz, és alapozd meg a tartós párkapcsolatodat!

MILYEN ANYAGOKAT KAPSZ E-MAILBEN?

z

HANGANYAG

VIDEÓ

i

LETÖLTHETŐ PDF

Z

TESZTEK

A tanfolyam végére sikerül feltérképezned, hogy a Ti kapcsolatotok mennyire harmónikus, és számos kommunikációs és konfliktuskezelési módszer lesz a kezetekben, hogy megoldjátok a felmerülő problémákat!