Lépj velem kapcsolatba!

Tedd újra élővé és boldoggá a párkapcsolatodat!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Szívesen válaszolunk a párkapcsolattal, házassággal kapcsolatos kérdéseire!

Kapcsolatfelvétel

TEGYÜK RENDBE PÁRKAPCSOLATODAT!

10 + 10 =

FACEBOOK

Néhány napot töltöttünk csak Albániában, de sok tanulság volt ebben az 5 napban. Egyrészt gyönyörű tájaik vannak és nagyon kedves, rendkívül segítőkész lakossága. 🏝

Ami egészen más, az a közlekedési kultúrájuk. 🚗Közlekedési szabályokat nem nagyon tartanak be, de nem rohannak, figyelnek egymásra.
Mi busszal közlekedtünk. A városi buszközlekedésben a megállókat egy tábla jelzi, amiből nem derül ki, hogy ott vajon honnan-hova közlekedő busz áll meg, a helyközi járatoknak pedig nincsenek megállóik. Akkor indul a végállomástól, ha minden ülőhely foglalt, akkor szállsz le, amikor szólsz és úgy lehet felszállni rá, hogy megállsz a vonalán, figyelsz, és egyértelműen jelzed, hogy fel akarsz szállni. 🚌

Első nap még kicsit bosszankodtunk, de hamar kiismertük őket és még élveztük is.

Így van ez minden mással is. Lehet bosszankodni, ha valami, valaki máshogy viselkedik, reagál, mint ahogy megszoktuk, de sokkal békésebb, stresszmentesebb elfogadni, hogy nem minden úgy működik, ahogy mi addig megszoktuk. Ehhez is lehet alkalmazkodni és élvezni a másfajta kultúrát és lehet hazautazni.

Ugyanez van egy kapcsolatban is. Lehet elfogadni, hogy a másik máshogy működik és érdeklődéssel odafordulni, megismerni és lehet továbbállni. 🙂

Egyet nem lehet: megváltoztatni.

A 2 képpel igyekszem kedvet csinálni, ha valaki gondolkodik a nyaralás helyszínét illetően. ❤️
... See MoreSee Less

View on Facebook

Petróczi Katalinról mondták

“Köszönöm a coachingot, Kati! Az, hogy más szemszögből is láttam a problémáimat, segített jobban megérteni őket. A heuréka-érzésű 30-5-ért pedig sosem fogok tudni eléggé hálásnak lenni. Örülök, hogy megismerhettelek! A coachingot Katival csak ajánlani tudom mindenkinek!”

H. Éva

“Hálás vagyok a segítségért amit tőled kaptam. Nem csak párkapcsolati, hanem családi téren is. Nagyon jó úton haladunk, a szeretet hordónk telik csak telik és a csáládi fórumok is sikeresek:-) Köszönöm a támogatásod és rugalmassságod.”      

Sz. Réka

“Katival coachingban lenni maga a nyugalom és békesség.Feszült és kavargó gondolatokat segít tisztázni, teljes figyelemmel kísér és minden rezzenésemre reagál. Mindig vannak jó tippjei és módszerei, hogyan lendüljek át a nehéz helyzeten. Belőle pedig sugárzik az empátia, a segítőkészség és a bölcsesség.Ajánlom neked, ha ilyen segítőre vágysz a változásodban.”

B. Gabriella