Petróczi Katalin
h á z a s s á g m e n tő

Kosár

KOMMUNIKÁCIÓS ELSŐSEGÉLY PÁROKNAK

TANULJATOK MEG EGYMÁSRA ODAFIGYELVE BESZÉLGETNI!

alap-kommunikációs-email-trening-paroknak

Ezen az 5 részes mini tanfolyamon lépésről-lépésre megismered az alap párkapcsolati kommunikációs csapdákat, és azt is, hogyan kerüld el őket.

Csatlakozz az 5 részes e-mail tanfolyamhoz, és változtasd meg a hétköznapok stresszes hangulatát!

skype-konzultacio

Petróczi Katalin, házassági tanácsadó, life coach

Házassági tanácsadóként sok párral állok kapcsolatban, és számtalanszor hallom, hogy nem tudnak egymással megbeszélni fontos és főleg kényes témákat.

Van akiknél állandó veszekedéssé fajulnak a beszélgetések, van aki meg csak attól szenved, hogy benne maradnak az igényei. Egyszerűen kerüli a konfliktust és inkább mindig enged. Van olyan pár, akik látszólag békében élnek, mert mindig a másik érdekeit tartják szem előtt, de ettől nagyon sokat nyelnek. Hosszútávon ez se tesz jót a kapcsolatnak.

Ezért készítettem egy 5 emailből álló álló alapképzést, amelyben megmutatom, hogy bizony nagyon messziről is vissza lehet találni a párunkhoz, ha megfelelően tudunk beszélgetni.

MIT TANULSZ MEG AZ 5 RÉSZES ALAPTANFOLYAMON?

Beszélgetés

Végigvesszük, milyen szintjei vannak a beszélgetésnek. Ezek közül mindegyiket szoktuk alkalmazni, de nagyon nem mindegy, melyiket milyen mértékben.

Kommunikációs bombák

Amik mindig robbannak. Mik azok, amiket feltétlenül érdemes elkerülnünk.

Megfelelő légkör

Megnézzük, hogy lehet megteremteni a megfelelő légkört, amelyben valóban békésen, türelmesen, egymást meghallgatva tudunk beszélgetni.

Működő példák

Bizonyítékokat adok Neked arra, hogy ezek a technikák mennyire jól működnek. Hogy milyen tétje van annak, hogy valóban egyértelműen és nyíltan tudtok-e beszélni akár a kényes témákról is.

A tanfolyam végére néhány alap kommunikációs és konfliktuskezelési módszer lesz a kezetekben, hogy megoldjátok a felmerülő problémákat!

.