lobbantsd fel újra a lángot!

Párkapcsolati minitréning

Javítsd meg a házasságodat szakember segítsége nélkül, otthon!

A házasságok több, mint 50 %-a végződik válással.

Ennek részben az az oka, hogy sokan nem mernek, szégyellnek szakemberhez fordulni. Kényelmetlennek érzik egy “idegennel” megosztani a problémáikat.

Pedig a válások nagy része megelőzhető lenne.

Sokszor a házaspárok úgy érzik, hogy az ő kapcsolatukat nem lehet már helyrehozni.

Legalább az egyik fél úgy érzi, hogy már nem szereti őt a párja. Rosszabb esetben mindketten így éreznek.

eltávolodás

Gyakran elhangzó mondatok párkapcsolati nehézségekkel küzdőktől

Ismerősek ezek a megállapítások?

Képzeld el, hogy…

a kezdeti időszakot is felelevenítve újra felfedezitek egymást, újra megismeritek a másikat! Hiszen 10-20 év alatt hihetetlenül sokat változtatok, fejlődtetek mindketten.

Gondolj bele,

milyen érzés lesz, amikor a párod újra úgy tud rád nézni, hogy attól elolvadsz?

Hogyan segít Neked ebben a LOBBANTSD FEL ÚJRA A LÁNGOT minitréning?

Miért pont én tudok Neked segíteni?

33 éves házasságom alatt a párkapcsolat minden fázisát megéltük. Az együtt töltött évek során sok kihívással találkozunk. Ezzel én se voltam másképp. 

A hétköznapi kihívások során, a gyerekek menedzselése mellett sokszor elfelejtünk az anya és apa szerep mellett nőnek és férfinek is megmaradni egymás számára. Én is megéltem ezt az időszakot is, amikor egészen eltávolodtunk a párommal egymástól. Az a fontos, hogy ezt időben észre vegyük és tegyünk egymásért.

Célom párkapcsolati mentorként, hogy megmutassam, hogyan tudod újra élővé tenni a házasságodat, hogyan éljetek egy kiteljesedett, boldog párkapcsolatban. 

Hiszen a gyerekek idővel kirepülnek és újra ott maradtok Ti is kettesben. Csak rajtatok múlik, hogy boldog évtizedek következzenek ezután is. De azért MOST kell tenni. 

A tudatos, boldog párkapcsolathoz szükséges készségek tanulhatók.
Ha maradtak Benned kérdések a tréninggel kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal, segítek!

A Párkapcsolati minitréning felépítése

Ezen a 7 fejezeten viszlek végig Benneteket.

eltávolodás
Eltávolodásból hátra arc!

Ez a fejezet segít megérteni, hogy miért törvényszerű, hogy a házasságunk során váltakoznak az időszakok, amikor közelebb, vagy távolabb kerülünk egymástól. A két legkritikusabb időszakról olvashatsz leginkább ezekről. A feladat azt célozza, hogy az eltávolodás okát minél inkább ki tudjátok küszöbölni.

Lobbantsd fel újra a lángot!

Sokszor az okozza az eltávolodást, hogy nem tudjuk, hogy nem figyelünk oda rá, hogy JÓL szeressük a társunkat. Persze vannak nagyszerű tesztek, talán ismered a Szeretetnyelveket is. De kitől is tudhatod meg leginkább, mi az, ami neki a legtöbbet adja, ha nem a párodtól. Hogyan ismerd ezt meg? Ebben segít a 2 fejezet feladata.

Hogyan érd el, hogy a párod megtegye?

Mennyi konfliktus adódik abból, hogy a egymást kiosztjuk, helyreigazítjuk, mert nem azt és úgy csinál valamit, ahogy azt mi szeretnénk és “elvárnánk”. Megvan a módja annak, hogy elérjük, szívesen megtegye, amit kérünk. A feladat megoldásával elkezdheted begyakorolni ezt a fajta kommunikációt.

ismerd meg újra

Ismerd meg újra a párod!

Ha ezt a fejezetet elolvasod, lehet rájössz Te is, hogy mennyi mindenben félre ismered a társadat. Nem, nem azért, mert nem ismered elég régóta. Inkább azért, mert mindannyian változunk. Ha ezt nem követjük, bizony teljesen félremehet sok – egyébként – kedvesnek szánt gesztusunk. Nosza, frissítsd fel az ismereteidet a párodról!

bocsánatot kérni

Tudjunk bocsánatot kérni!

Meg fogsz lepődni, hány féle módon tudjuk a társunkat megbántani. Ebből a leggyakoribb az, amelyiket a legtöbbször észre se vesszük. Hogy melyik ez? Kiderül ebből a fejezetből. De a lényeg az, hogy megtanulhatjátok belőle, hogy tudtok ezzel tisztába kerülni és adott esetben mi az az egyetlen mód, ahogy el tudod érni, hogy ne maradjon a párodban szálka. Tudod, egy-egy bent maradt szálka hogy el tud fekélyesedni!! Hát még ha ezek összegyűlnek! Akkor meg nem érted, hogy ez hogy történhetett meg.

születési család

Hozott anyagból...

Amikor valaki mellett elköteleződünk, elfogadjuk olyannak, amilyen. Márpedig az alapanyagot mindannyian a születési családunkból hozzuk. De mit kezdjünk azzal, ha más, számunkra eddig “ismeretlen anyag” kerül a kapcsolatunkba? Hogy kezeljük az anyós-após nehézségeket? A feladatok során nagyon jól megalapozhatjátok a kettőtök kommunikációját a külső családtagokkal fenntartott kapcsolatotokban.

közös célok

Osszátok meg egymással az álmaitokat!

Hogyan? Még rég nem tervezgettünk közös dolgokról! Ezt az irány fordíthatjátok most meg. Ha megosztjátok, ami külön-külön a fejetekben jár, az összeköt. Nem beszélve micsoda különbség, ha a párod nem “keresztbe tesz”, hanem támogat. Még a végén közös terveket is szövögethettek!

0
fejezet feladatokkal
0
alkalmas tanácsadás

Hogy tudod a legtöbbet kihozni belőle?

Kinek ajánlom a 7 részes komplett anyagot??

Kinek NEM ajánlom a minitréninget?

Ők már kipróbálták és javítottak a kapcsolatukon

Mibe kerül Neked ez a letölthető tudásanyag, aminek a segítségével otthon tudjátok nagyságrendekkel javítani a kapcsolatotokat?

A Lobbantsd fel újra a lángot! e-book felér 7 alkalmas üléssel házassági tanácsadónál.

 7 alkalmas tanácsadás szakemberrel 7 x 25.000 Forint

Összesen 175.000 Forintot 

Ez sem sok egy házasságért cserébe. Igaz?

Ha nem vagy még kész arra, hogy szakemberhez fordulj, mert

  • a párodat nem tudod rávenni,
  • úgy érzed nincs akkora baj,
  • nem vagy kész megosztani a problémátokat szakemberrel,
  • nincs időd rá
    nincs pénzed rá,

akkor Neked/Nektek készítettem el ezt az anyagok esetben ugyan nem találkozunk személyesen, de otthon, saját időbeosztás mellett virtuálisan a kezedet fogva tudlak végig vezetni Benneteket a párkapcsolatotokat meghatározó területeken. 

Elméleti tudásanyaggal és gyakorlati feladatokkal segítelek Benneteket abban, hogy felfrissítsétek a kapcsolatotokat. 

Ha ezután még úgy érzed/érzitek, hogy még több és személyre szabottabb segítségre van szükségetek, akkor már sokkal előbbre tartotok egy tanácsadási folyamat kezdetekor is.

Mivel én házaspárok tömegeit szeretném megmenteni a válástól, ezért készítettem el ezt a bárki számára könnyen elérhető online tréninget, amit most rendkívül alacsony áron rendelhetsz meg, ahhoz képest, amilyen eredményt érhettek el vele!

 

A Párkapcsolati minitréning teljes ára

 

mindössze 

 

4.990 Forint.

Lobbantsd fel újra

Hogyan??? Hogy lehet valamit 175 000,-Ft helyett 4 990,-Ft-ért adni?

 

Úgy, hogy én nem leszek ott, nem tudom közben a helyes mederben tartani a kommunikációtokat. Magatokra, az együttműködési készségetekre is épít ez a tréning. Én pedig azt szeretném, hogy akik még nem vészhelyzetben vannak, de érzik, hogy oda juthatnak, ha időben nem fordulnak vissza egymás felé, minél többekhez eljusson ez az anyag.

Ha komolyan szeretnél javítani a kapcsolatodon, nem lehet több kifogásod!
Rendeld meg, és tegyél egy lépést már ma!

LOBBANTSD FEL ÚJRA A LÁNGOT A HÁZASSÁGODBAN!

Kattints a gombra és kezdjétek el még ma!