Aki párkapcsolatban, házasságban él, mindenki tudja, milyen fontos az érzelmi intelligencia. Az, hogy ki tudjuk fejezni az érzéseinket és legyenek “antennáink” a másik érzéseinek megértésére, elfogadására. Az IDENTITY társasjáték mindeközben az élet minden más területén is előre tud vinni. A játék közben az alábbiak is megtörténhetnek Veled:

 

  • felismeréseid lesznek saját magaddal kapcsolatban
  • rájössz a megoldásra egy aktuális problémáddal kapcsolatban
  • beugrik, mi is a valódi utad
  • olyan visszajelzést kapsz saját magaddal kapcsolatban, ami megerősít
  • eddig ismeretlen embereket ismersz meg, ráadásul olyanokat tudsz meg róluk, amik egy hétköznapi beszélgetés közben ki se derülne
  • olyan dolgokat fogsz végiggondolni, amiket eddig a szőnyeg alá söpörtél
  • elmélyíted az önismereted
  • mások kérdéseiből és válaszaiból Te is gazdagodsz

 

Az IDENTITY társasjáték annyiban hasonlít egy hagyományos társasjátékhoz, hogy dobókockával derül ki, hogy a bábuddal hányat léphetsz. Itt a vége! Semmi másban nem hasonlít. Ennek a játéknak a végén mindenki nyertes lesz, hiszen minden játékos visz haza belőle valamilyen értéket saját maga számára.

 

Milyen kártyákat használunk hozzá?

 

Öröm kártyák – ezek egyrészt rávilágítanak arra, milyen örömforrások vannak az életedben, illetve hogy a körülötted lévő tárgyakban, emberekben, eseményekben milyen örömet találhatsz.

Szeretet kártyák – segítenek a kapcsolataid minőségét tudatosítani

Bölcsesség kártyák – mások bölcsességeit lefordítva a saját helyzetedre adnak felismerést

Teremtés kártyák – a célod megvalósításához, az utad megtalálásához segít azzal, hogy a gondolataid      teremtő erejét aktivizálja

Visszajelzés kártyák – a társak visszajelzései segítenek egyrészt a saját vakfoltjaid felismerésében és a    pozitív személyiségjegyeid megerősítésében

Megoldás kártyák – segítenek az életed különböző területeiden megtalálni a megoldást és megtenni az    első lépéseket

Lélekerő kártyák – önbizalmadat, önbecsülésedet erősítik

 

Ha szeretnél kicsit mélyebben magadba nézni és megértéseket, felismeréseket találni, akkor tarts velünk az IDENTITY partin.

A legközelebbi és egyben tavaszig az utolsó játék november 21-én 18-21-ig lesz Dunakeszin, a A KÁVÉHÁZ-ban, a Polgármesteri Hivatal mögött. Jelentkezni tudsz, ha küldesz nekem egy emailt az onismeretimuhelydk@gmail.com címre.

Találkozzunk személyesen!