Mi történik a tanácsadáson?

Ha úgy érzitek, veszélyben van a házasságotok, szeretnétek megmenteni a párkapcsolatotokat, a leghatékonyabb mód személyes tanácsadáson részt venni.

Az első alkalom arra ad lehetőséget, hogy felmérjem az aktuális helyzetet, és ezt követően kezdődik maga a közös munka. Itt már lépésről-lépésre haladva próbálunk közösen eljutni az általatok kitűzött célhoz.

Az ülések után feladatot adok, így hétről-hétre kaptok olyan kérdéseket, melyeket megvitatva haladunk előre.

Van lehetőség páros és egyéni ülésekre is, de mindkét esetben végig fogom a kezed.

MÓDSZEREM

Konzultáció párral

Egy biztonságos, barátságos, békés légkörben lesz lehetőségetek elmondani külön-külön, hogy miért kerestetek fel engem, mi a helyzet a saját szemszögetekből és milyen segítséget vártok tőlem. Feltérképezzük, hogy jutottatok el a most kialakult helyzetig és tisztázzuk a közös célt, valamint hogy mit vállaltok ennek érdekében.

Ha sikerült a célt letisztázni, akkor elindulunk lépésről lépésre ennek a célnak az elérése érdekében. A Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által kidolgozott, már bevált módszereket követve segítlek Benneteket a vágyott cél irányába.

Ennek érdekében minden alkalommal kaptok feladatokat, aminek a sikerességéről következő alkalmon beszélünk. Ha valahol megakadtok, természetesen segítek áthidalni a nehézségeket. Két konzultáció között van lehetőségetek email útján kérdést feltenni.

A folyamat sikeressége nagyban függ a Ti akaratotoktól és a feladatok elvégzésétől. Ha ez a kettő adott, ez már szinte garancia a sikerre.

Egyéni coaching

Ha Te szeretnél változtatni, mert nem érzed jól magad a kapcsolatodban, de a párod nem hajlandó, vagy még nem kész szakértőhöz fordulni, akkor is érdemes hozzám fordulnod.

A házasság úgy működik, mint minden zárt rendszer. Ha egy „hozzávalót” megváltoztatunk, megváltozik az egész. Ha Te felismerésekre jutsz, megérted a működéseteket és jobbítás szándékával változtatsz néhány dolgon, az mindenképpen hatással lesz a kapcsolatotokra.

A nyugodt körülményeket ekkor is biztosítom, egyébként pedig hasonlóan zajlik, mint a páros konzultáció, hiszen ekkor is fogsz kapni feladatokat és együtt megbeszéljük a tapasztalt reakciókat. 

Az elsődleges cél az lesz, hogy a tapasztalt változások eredményeképpen sikerüljön bevonni ebbe a munkába a párodat is. 

TUDNIVALÓK KONZULTÁCIÓ ELŐTT

Leggyakrabban feltett kérdések

Ha párkapcsolatban élsz, de nem vagy boldog.

Ha érzed, hogy nagyon eltávolodtatok egymástól.

Ha hűtlenséggel terhelt a kapcsolatotok, de szeretnétek együtt maradni.

Ha nagyon sokat veszekedtek és minden elhatározás ellenére újra is újra egymásnak estek.

Ha egyedül élsz, de szeretnél egy társat találni.

Ha újra és újra ugyanabba a hibába esel akár a társkeresés kapcsán, akár a párkapcsolatodban.

Ha Te szeretnél változtatni, mert nem érzed jól magad a kapcsolatodban, de a párod nem hajlandó, vagy még nem kész szakértőhöz fordulni

Biztosítok egy nyugodt, barátságos közeget, és egy olyan légkört, ahol bizalommal meg tudsz nyílni. Elmondod, vagy elmondjátok nekem, mi a jelenlegi helyzet és mit szeretnél elérni. Ezután kitűzünk egy elérendő célt és megbeszélünk hozzá egy akciótervet.

Ezután lépésről lépésre haladunk előre.

Az egyéni üléseket igyekszünk végig követni ezt a tervet.

A páros üléseket, a párkapcsolati kihívások esetén is meghatározzunk a pár közös célját és miközben egyre közelebb kerültök egymáshoz, haladunk a vágyott állapot felé.

Ami mindkettőben közös, hogy teljes elkötelezettségre van szükség részetekről a cél elérése érdekében. Feladatokat kell megcsinálni egyik találkozótól a másikig és ehhez komoly elhatározás és akarat fog kelleni.

Senki nincs, akinek zökkenőmentes lenne az élete. Van, aki magában bosszankodik, van, aki feladja, van, aki szerez egy mentort, van, aki szakmai segítséget kér. Sokszor csak annyira van szükség, hogy kívülállóként kicsit más szemszögből láss rá a saját életedre. Ez egyáltalán nem gyengeség, sőt! Bátorság belátni, hogy most elakadtam és megerősödve tovább haladni.

A szakember nem szól bele a szakmai döntéseidbe. Ő csak más szemszögből segít láttatni Veled a saját helyzetedet, segít a személyiséged fejlődésében. Mentorként fogja a kezed, hogy meg tudd hozni az esetlegesen nehéz döntéseket is. Kérdéseinek következtében olyan megoldások is eszedbe jutni, amikre korábban nem is gondoltál.

Nem sokban. A legnagyobb különbség talán csak az, hogy itt én nem tudom biztosítani az ideális körülményeket, tehát azt neked kell. Minden más ugyanúgy zajlik és tapasztalatom szerint ugyanolyan sikeres is tud lenni a folyamat.

Az online tanácsadás rendkívül nagy előnye, hogy ha nagyon elfoglalt valaki, akkor is könnyen be tudja iktatni, hiszen nem kell utaznia. Ezzel időt, és még parkolási díjat is spórol.

Online tanácsadásnál saját kényelmes, biztonságos, otthoni környezetében tud részt venni a tanácsadáson.

Aki zárkózottabb, a tapasztalataim alapján könnyebben megnyílik online. Egy ilyen személyiségtípusú ember személyesen sokszor nehezebben oszt meg intimebb, érzékenyebb információt.

A fizikai távolság nem akadály online tanácsadás esetén. Beszélhetünk az ország bármely pontján, akár külföldről is. Külföldön élőknek klülömösen fontos, hogy anyanyelvi segítőt találjanak.

Ha valaki mozgáskorlátozott, akkor is elérhetővé válik számára a tanácsadás.

Egyéni konzultáció általában 1 óra.

Ha a pároddal együtt jössz, akkor minimum 1,5 óra egy alkalom.

HÁZASPÁROK MONDTÁK

HELYSZÍNEK, ÁRAK

Időpontfoglaláshoz hívj a +36209394524 vagy a boldogan@petroczikatalin.hu e-mail címre küldj egy üzenetet!

Páros tanácsadás

25.000 Ft/ülés

Egyéni tanácsadás

15.000 Ft/ülés

Online tanácsadás

Az árak megegyeznek a személyes tanácsadás árával.

Időpontfoglalás

Ha Te is úgy érzed nincs rendben a házasságod és szeretnél tenni érte, keress bátran, együtt megtaláljuk a megoldást!
Hívj bátran a +36209394524 telefonszámon!

Felveheted velem a kapcsolatot az űrlap kitöltésével is!

Van egy ajánlatom a számodra!

Legyél VIP tag!

Havi, negyedéeves vagy éves tagság!

Csatlakozási lehetőség 2021.01.15-ig