Petróczi Katalin
h á z a s s á g m e n tő

Kosár

Mi történik a párkapcsolati tanácsadáson?

Ha úgy érzitek, veszélyben van a házasságotok, szeretnétek megmenteni a párkapcsolatotokat, a leghatékonyabb mód személyes tanácsadáson részt venni.

Az első alkalom arra ad lehetőséget, hogy felmérjem az aktuális helyzetet, megbeszéljük mi lenne a célotok és ezt követően kezdődik maga a közös munka. Itt már lépésről-lépésre haladva próbálunk közösen eljutni az általatok kitűzött célhoz.

Az ülések után feladatot adok, így hétről-hétre kaptok olyan kérdéseket, melyeket megvitatva haladunk előre.

Van lehetőség páros és egyéni ülésekre is, de mindkét esetben végig fogom a kezed.

HÁZASPÁROK MONDTÁK

Módszerem

párkapcsolati kommunikáció

Tanácsadás párral

Egy biztonságos, barátságos, békés légkörben lesz lehetőségetek elmondani külön-külön, hogy miért kerestetek fel engem, mi a helyzet a saját szemszögetekből és milyen segítséget vártok tőlem. Feltérképezzük, hogy jutottatok el a most kialakult helyzetig és tisztázzuk a közös célt, valamint hogy mit vállaltok ennek érdekében.

Ha sikerült a célt letisztázni, akkor elindulunk lépésről lépésre ennek a célnak az elérése érdekében. A Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által kidolgozott, már bevált módszereket követve segítlek Benneteket a vágyott állapotot elérni.

Ennek érdekében minden alkalommal kaptok feladatokat, amelyeket a következő alkalmon megbeszélünk. Ha valahol megakadtok, természetesen segítek áthidalni a nehézségeket. Két konzultáció között van lehetőségetek email útján kérdést feltenni.

A folyamat sikeressége nagyban függ a Ti akaratotoktól és a feladatok elvégzésétől. Ha ez a kettő adott, ez már szinte garancia a sikerre.

Egyéni tanácsadás

Ha Te szeretnél változtatni, mert nem érzed jól magad a kapcsolatodban, de a párod nem hajlandó, vagy még nem kész szakértőhöz fordulni, akkor is érdemes hozzám fordulnod.

A házasság úgy működik, mint minden zárt rendszer. Ha egy „hozzávalót” megváltoztatunk, megváltozik az egész. Ha Te felismerésekre jutsz, megérted a működéseteket és jobbítás szándékával változtatsz néhány dolgon, az mindenképpen hatással lesz a kapcsolatotokra.

A nyugodt körülményeket ekkor is biztosítom, egyébként pedig hasonlóan zajlik, mint a páros konzultáció, hiszen ekkor is fogsz kapni feladatokat és együtt megbeszéljük a tapasztalt eredményeket. 

Az elsődleges cél az lesz, hogy a tapasztalt változások segítségével sikerüljön bevonni ebbe a munkába a párodat is. 

HELYSZÍNEK, ÁRAK:

Páros tanácsadás személyes/online

29 000 Ft/ülés

70 Euro/ülés

Egyéni tanácsadás személyes/online

22 000 Ft/ülés

55 Euro/ülés

Hűtlenség feldolgozása csomag-ajánlat

Előzetes felmérés alapján kidolgozott ajánlat.

Párkapcsolati kommunikáció csomag-ajánlat

Előzetes felmérés alapján kidolgozott ajánlat.

Elakadás

elakadás garancia

Garancia

Természetesen a folyamat eredményére nem tudok garanciát vállalni, az felelőtlenség is lenne részemről, hiszen az nagyban Tőletek függ. Ellenben azt vállalom, hogy a folyamat lezárása után 2 és 6 hónappal egy-egy ingyenes konzultáció keretében átbeszélhetjük, 

  • hogy alakult a kapcsolatok,
  • milyen új szokásokat sikerült kialakítani,
  • mi az, amire nehezen tudtok figyelni.

Szükség szerint felfrissítünk néhány dolgot, amelyeket a folyamat során sajátítottatok el.

Időpontfoglalás

Ha Te is úgy érzed nincs rendben a házasságod és szeretnél tenni érte, keress bátran, együtt megtaláljuk a megoldást!
Hívj bátran a +36209394524 telefonszámon!

Vedd fel velem a kapcsolatot az űrlap kitöltésével!

Tudnivalók konzultáció előtt

Leggyakrabban feltett kérdések

Ha párkapcsolatban élsz, de nem vagy boldog.

Ha érzed, hogy nagyon eltávolodtatok egymástól.

Ha hűtlenséggel terhelt a kapcsolatotok, de szeretnétek együtt maradni.

Ha nagyon sokat veszekedtek és minden elhatározás ellenére újra is újra egymásnak estek.

Ha egyedül élsz, de szeretnél egy társat találni.

Ha újra és újra ugyanabba a hibába esel akár a társkeresés kapcsán, akár a párkapcsolatodban.

Ha Te szeretnél változtatni, mert nem érzed jól magad a kapcsolatodban, de a párod nem hajlandó, vagy még nem kész szakértőhöz fordulni.

Biztosítok egy nyugodt, barátságos közeget, és egy olyan légkört, ahol bizalommal meg tudsz nyílni. Elmondod, vagy elmondjátok nekem, mi a jelenlegi helyzet és mit szeretnél elérni. Ezután kitűzünk egy elérendő célt és megbeszélünk hozzá egy akciótervet. Természetesen közben ettől el is térhetünk, ha ezt Te kéred.

Ezután lépésről lépésre haladunk előre.

Az egyéni üléseket igyekszünk végig követni ezt a tervet.

A páros üléseket, a párkapcsolati kihívások esetén is meghatározzuk a pár közös célját és miközben egyre közelebb kerültök egymáshoz, haladunk a vágyott állapot felé.

Ami mindkettőben közös, hogy teljes elkötelezettségre van szükség részetekről a cél elérése érdekében. Feladatokat kell elvégezni egyik találkozótól a másikig és ehhez komoly elhatározás és akarat fog kelleni.

Senki nincs, akinek zökkenőmentes lenne az élete. Van, aki magában bosszankodik, van, aki feladja, van, aki szerez egy mentort, van, aki szakmai segítséget kér. Sokszor csak annyira van szükség, hogy kívülállóként kicsit más szemszögből láss rá a saját életedre. Ez egyáltalán nem gyengeség, sőt! Bátorság belátni, hogy most elakadtam és megerősödve tovább haladni.

Én segítek kicsit kívülről rálátni a kapcsolatotokra. Adok konkrét párkapcsolati tanácsokat, segítek új szokásokat elsajátítani, melyek építeni fogják a kapcsolatotokat. Mentorként fogja a kezed, hogy adott esetben új szokásokat is ki tudjatok alakítai. Teszek fel olyan kérdésekre, amelykre válaszolva Te saját magad megoldást találsz egy-egy helyzetre. Amire korábban nem is gondoltál.

Nem sokban. A legnagyobb különbség talán csak az, hogy itt én nem tudom biztosítani az ideális körülményeket, tehát azt neked kell. Minden más ugyanúgy zajlik és tapasztalatom szerint ugyanolyan sikeres is tud lenni a folyamat.

Az online tanácsadás rendkívül nagy előnye, hogy ha nagyon elfoglalt valaki, akkor is könnyen be tudja iktatni, hiszen nem kell utaznia. Ezzel időt, és még parkolási díjat is spórol.

Online tanácsadásnál saját kényelmes, biztonságos, otthoni környezetében tud részt venni a tanácsadáson.

Aki zárkózottabb, a tapasztalataim alapján könnyebben megnyílik online. Egy ilyen személyiségtípusú ember személyesen sokszor nehezebben oszt meg intimebb, érzékenyebb információt.

A fizikai távolság nem akadály online tanácsadás esetén. Beszélhetünk az ország bármely pontján, akár külföldről is. Külföldön élőknek klülömösen fontos, hogy anyanyelvi segítőt találjanak.

Ha valaki mozgáskorlátozott, akkor is elérhetővé válik számára a tanácsadás.

Egyéni konzultáció általában 1 óra.

Ha a pároddal együtt jössz, akkor 1,5 óra egy alkalom.

Ha még nem vagy kész arra, hogy belevágj egy folyamatba,

  • írjál nekem az űrlap kitöltésével

vagy

Így röviden el tudod mondani a konkrét helyzetet és tudok valami támpontot nyújtani, vagy segítséget adni Neked ebben a helyzetben.