Az IGAZI férfi, az IGAZI nő

az IGAZI
Sok olyan társkereső van, akik az IGAZI-t keresik, de már évek óta tartó házasságok során is többször tapasztalom, amikor azt mondja valamelyik fél, amikor eljutnak hozzám, hogy “Azért van ennyi problémánk egymással, mert valószínűleg nem ő az IGAZI férfi (nő) az életemben.” Hányszor hallom!!
 
 
Aki volt már többször szerelmes, az pontosan tudja, hogy többször is lehet szerelembe esni, ráadásul nincs két egyforma szerelemérzés.
 
 
 

Mitől igazi az IGAZI?

 

Általában a hétköznapi nyelvben, amikor kötetlenül beszélgetünk egymás között, akkor is sokféle elképzelés van.

Aki éppen egyedül él, az elképzel a lelki szemeivel egy ideális társat, aki mindenféle elvárásának megfelel. Milyen alkata legyen, milyen végzettsége, milyen intellektuális képességei, mennyire legyen érzékeny, vagy éppen ne, milyen sportos, milyen társaság…..és a többi.

Miből is táplálkozik ez az elvárás?
  • Egyrészt abból, hogy milyenek voltak a szülei. Mennyire szeretné, ha olyan lenne a társa, mint az anyja, vagy apja volt, vagy pont ellenkezőleg, éppen nem olyan.
  • Függ attól, hogy mik voltak az eddigi tapasztalatai? Mi az, ami számára vonzó, mi az, ami taszítja. Egyes “feltételekhez” milyen “élményei” fűződnek?

Ebben a videóban megnézheted, milyen korán kezdődik az ideálok felépítése. Hozzáteszem ez a kisfiú  már tud valamit. Látszik a szemén.

 

Aki párkapcsolatban/házasságban él;

  • ha harmonikus a házassága, akkor nyilván megtalálta már az IGAZI-t,
  • ha pedig konfliktusosban, akkor nyilván nem a párja az IGAZI.

Aki pedig a negyedik, ötödik házasságában él éppen és mindegyik partnerébe szerelmes volt, az úgy gondolja, hogy keresi az IGAZI-t, csak még nem találta meg.

NOS!!

Valójában az életünk során többször is szerelembe eshetünk és ebből akár ötször, hatszor is találkozhatunk olyannal, akikkel akár az egész életünket le tudnánk élni.

 

Tévhit, hogy az életünkben csak egy nagy szerelem lehet

 

Sokan ezt gondolják. Pedig többször is kapunk esélyt. Több emberrel is találkozunk az életünk során, akivel valóban boldogan, harmonikusan leélhetünk egy életet, ha elég figyelmet, energiát beleteszünk a kapcsolatunkba. A házasságunk minősége elsősorban rajtunk múlik.

 

Én mit teszek azért, hogy az ideális párja legyek a társamnak?

 

Érdekes módon ez a kérdés kevésbe szokott elhangzani (vagy inkább soha). Pedig nagyon sokat tudunk mi saját magunk tenni azért, hogy a kapcsolatunk igazán boldog legyen. Sőt, leginkább mi magunk tudunk ezért tenni.

És bizony, ha ezt egyik kapcsolatunkban se tanuljuk meg, akkor egy életen át kereshetjük az “IGAZI”-t, sose fogjuk megtalálni, hiszen mi nem vagyunk készen rá. De hogy miből tudhatod, hogy valakiből akár az IGAZI is lehet, azt olvasd el a cikkből!

Ha most ezt a cikket férfiként olvasod, akkor ajánlom Neked ezt a videót, amely éppen arról szól, mitől érezheted magad IGAZI férfinek. Persze nem vagyunk egyformák. Nem szeretem az általánosítást, de lehet, tudsz benne valamivel azonosulni.

Egy szóval azt gondolom, hogy kevésbé van szó arról, hogy mennyire van szerencsénk az életben, hogy éppen összefussunk azzal az eggyel, inkább azon van a hangsúly, hogy mindketten mennyi odafigyelést, türelmet, elfogadást, energiát teszünk bele abba, hogy tudatosan építsük a saját párkapcsolatunkat.

Az IGAZI létezéséről és további 6 tévhitről itt olvashatsz.

Ha úgy érzed most, hogy nem az ideális a kapcsolat, amiben élsz, akkor kérd a Párkapcsolati Tippeket! 

Ha most mindjárt szeretnél támogatást kapni,  

foglalj időpontot INGYENES telefonos konzultációra !

Ebben az esetben elmondhatod a saját helyzeteteket, segítek kicsit megérteni mi is történik veletek és elmondom mit tartanék célszerűnek.

Emellett azt is el tudom mondani, hogy zajlik a tanácsadás, hogy ne legyen nagyon ismeretlen a helyzet, ha végül emellett döntötök.

időpont foglalás
Facebook
E-mail
Ha Te is úgy érzed nincs rendben a házasságod és szeretnél tenni érte, keress bátran, együtt megtaláljuk a megoldást!

E-mail: boldogan@petroczikatalin.hu

Telefon: +36 20 939 45 24

Oszd meg, mit gondolsz a témáról!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.