Hétköznapi bölcsességek 50 db-os kártyacsomag pároknak

  • Gondolatok, tanácsok a harmonikus párkapcsolathoz
  • Elgondolkodtató bölcsességek a mindennapokra
  • Játékosan tanít a kommunikációra, önismeretre, konfliktuskezelésre
  • Dobozban érkezik

5990 Ft

Availability: Készleten

KÍváló ajándék a Hétköznapi bölcsességek pároknak kártyacsomag, mellyel játékos formában tudjátok fejleszteni a kommunikációs és konfliktusmegoldási képességeiteket a pároddal. Akár minden napra, húzhattok egy kártyát, és aznap arra az üzenetre koncentrálhattok. De akár heti kitűzött cél is lehet a kihúzott kártyán foglaltak megbeszélése és alkalmazása.

A párkapcsolat minősége legnagyobb mértékben a kommunikációtól függ, ami tanulható és fejleszthető. Ezek a kártyák lehetőséget adnak arra, hogy beszélgessetek egymással, minőségi időt töltsetek egymás társaságában. Olyan gondolatok, felismerések születhetnek meg közben, amivel sokat javíthattok a kapcsolatotokon, javul a kommunikációtok és jobban megismeritek a másikat.

A kártyán olvasható tanácsokat, gondolatokat Petróczi Katalin párkapcsolati szakértő, házassági tanácsadó saját szakmai tapasztalati alapján állította össze. Pezsdítsétek fel a kapcsolatotokat egy kis játékkal, miközben közelebb kerültök egymáshoz! Izgalmas, új dolgokat tudhattok meg egymásról.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hétköznapi bölcsességek 50 db-os kártyacsomag pároknak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük