Petróczi Katalin
h á z a s s á g m e n tő

Kosár

Lobbantsd fel újra a lángot!

Letölthető pdf formátumban olvasható könyv
Párkapcsolati tanácsok
Szakember segítsége nélkül végezhető feladatok pároknak
Kommunikáció és önismeret
Segít újra közelebb kerülni egymáshoz
A könyvben elsajátítható tudással egy minőségibb párkapcsolatban élhettek

Ha kosárba tetted, az oldal telején nyisd meg a kosarat, töltsd ki aszámlázási adatokat és válassz a fizetési módok közül! Perceken belül a Tied lehet a Minitréning.

4990 Ft

Hogyan segíthettek saját magatoknak a  Lobbantsd fel újra a lángot! e-book segítségével?

 

Egy „idegen” jelenléte nélkül tudjátok megjavítani a kapcsolatotokat! Ae e-book-ot úgy készítettem el, hogy akár kettesben, együttműködve fel tudjátok dolgozni. Ha egyedül tudsz egyelőre foglalkozni vele, akkor is jelentős javulást tudsz elérni, ha a fejezetekben leírtak szerint – egyelőre – csak Te hozol be változtatásokat a kapcsolatotokban.

A Lobbantsd fel újra a lángot! a kapcsolatod 7 nagyon fontos területét öleli fel. Ezekben a kérdésekben fogsz felismerésekre jutni a harmónikusabb kapcsolat érdekében. Feladatokon keresztül igyekszem segíteni abban, hogy begyakorolhassátok azokat a módszereket, amik a kapcsolat erősödését fogják elősegíteni. Mik ezek a fejezetek?

  1. Eltávolodásból hátra arc! Ez a fejezet segít megérteni, hogy miért törvényszerű, hogy a házasságunk során váltakoznak az időszakok, amikor közelebb, vagy távolabb kerülünk egymástól. A két legkritikusabb időszakról olvashatsz leginkább ezekről. A feladat azt célozza, hogy az eltávolodás okát minél inkább ki tudjátok küszöbölni.
  2. Lobbantsd fel újra a lángot! Sokszor az okozza az eltávolodást, hogy nem tudjuk, hogy nem figyelünk oda rá, hogy JÓL szeressük a társunkat. Persze vannak nagyszerű tesztek, talán ismered a Szeretetnyelveket is. De kitől is tudhatod meg leginkább, mi az, ami neki a legtöbbet adja, ha nem a párodtól? Hogyan ismerd ezt meg? Ebben segít a 2 fejezet feladata.
  3. Hogyan érd el, hogy a párod megtegye? Mennyi konfliktus adódik abból, hogy a egymást kiosztjuk, helyreigazítjuk, mert nem azt és úgy csinál valamit, ahogy azt mi szeretnénk és “elvárnánk”. Megvan a módja annak, hogy elérjük, szívesen megtegye, amit kérünk. A feladat megoldásával elkezdheted begyakorolni ezt a fajta kommunikációt.
  4. Ismerd meg újra a párod! Ha ezt a fejezetet elolvasod, lehet rájössz Te is, hogy mennyi mindenben félre ismered a társadat. Nem, nem azért, mert nem ismered elég régóta. Inkább azért, mert mindannyian változunk. Ha ezt nem követjük, bizony teljesen félremehet sok – egyébként – kedvesnek szánt gesztusunk. Nosza, frissítsd fel az ismereteidet a párodról!
  5. Meg tudtok bocsátani? És bocsánatot kérni? Meg fogsz lepődni, mennyi féle módon tudjuk a társunkat megbántani. Ebből a leggyakoribb az, amelyiket a legtöbbször észre se vesszük. Hogy melyik ez? Kiderül ebből a fejezetből. De a lényeg az, hogy megtanulhatjátok belőle, hogy tudtok ezzel tisztába kerülni és adott esetben mi az az egyetlen mód, ahogy el tudod érni, hogy ne maradjon a párodban szálka. Tudod, egy-egy bent maradt szálka hogy el tud fekélyesedni!! Hát még ha ezek összegyűlnek! Akkor meg nem érted,  hogy ez hogy történhetett meg.
  6. Hozott anyagból… Amikor valaki mellett elköteleződünk, elfogadjuk olyannak, amilyen. Márpedig az alapanyagot mindannyian a születési családunkból hozzuk. De mit kezdjünk azzal, ha más, számunkra eddig “ismeretlen anyag” kerül a kapcsolatunkba? Hogy kezeljük az anyós-após nehézségeket? A feladatok során nagyon jól megalapozhatjátok a kettőtök kommunikációját a külső családtagokkal fenntartott kapcsolatotokban.
  7. Osszátok meg egymással a legmerészebb álmaitokat! Hogyan? Még rég egész más dolgokon jár a fejünk. Ezt tudjátok most megfordítani. Ha megosztjátok ami külön-külön a fejetekben jár, az közelebb hoz egymáshoz. Nem beszélve micsoda különbség, ha a párod nem “keresztbe tesz”, hanem támogat. Még a végén közös terveket is szövögethettek!

KERÜLJÉTEK EL AZ ELTÁVOLODÁST!

Ez az e-book nagyon jó, gyakorlatias,   otthon használható segítség ehhez.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lobbantsd fel újra a lángot!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük