Petróczi Katalin
h á z a s s á g m e n tő

Kosár

Újrakezdés megcsalás után

17 részből álló videósorozat

10 alkalmas személyes konzultációval felérő tudásanyag

Ajándék munkafüzet

BÓNUSZ: Párkapcsolati Minitréning e-book 4990 Ft értékben

BÓNUSZ: 30 ötlet 30 napra e-book 1990 Ft értékben

90 napos pénvisszafizetési garancia

 

29900 Ft

VAN VISSZAÚT MEGCSALÁS UTÁN!

 

Bár most úgy tűnik, véget ért a világ és a házasságod, de nem kell, hogy így legyen! Ha szeretnétek megmenteni a kapcsolatotokat, újra felépíteni a bizalmat, és egy magasabb szintre emelni, akkor olvasd tovább!

Ha szeretnétek együtt maradni, akkor erre minden esélyetek megvan, feltéve, ha hajlandóak vagytok aktívan tenni érte. Én ebben tudok Nektek segíteni. Lépésről-lépésre megmutatom a kivezető utat ebből a krízishelyzetből.

Tudnotok kell, hogy a megcsalás az egyik leggyakoribb válóok. Tehát ezzel a problémával nem vagytok egyedül. Nagyon sok házasságot meg lehetne menteni, ha a párok tisztában lennének azzal, hogyan kezeljék a hűtlenséget.

Vannak olyan életszakaszok minden pár életében, amikor nagyobb az esély az eltávolodásra. Ezekre fel tudunk készülni, ha megismerjük egy párkapcsolat működését, magunkat és a párunkat.

Egy olyan online tanfolyamot készítettem számotokra, amiben érthetően elmagyarázom az okokat, a megoldásokat, és tanácsokat kaptok a tartós, boldog párkapcsolat megalapozásához. Jobban megismeritek és megértitek majd önmagatokat és a párotokat is.

Kinek való a tréning?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Újrakezdés megcsalás után” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük