Petróczi Katalin
h á z a s s á g m e n tő

Kosár

Mennyire ismered magad és a párodat?

Ismerd meg a saját és a párod személyiségtípusát vagy szeretetnyelvét online tesztek segítségével! Találsz egy tesztet arra az esetre is, ha a párkapcsolatodat veszélyben érzed. Tudd meg, hogyan tudjátok megjavítani, ha baj van!

Ha a teszt eredménye elbizonytalanít, keress bátran! Lehet, hogy egy konzultáció elég, hogy megértsd a helyzetet. Előfordulhat azonban az is, hogy együtt vissza tudunk fordítani még időben egy egyébként negatív folyamatot.

Szeretenyelv teszt

A szeretetnyelv teszt kitöltésével megismerhetitek a szeretetnyelveket és megtudjátok, nektek melyik az elsődleges szeretetnyelvetek. Utána már csak arra kell odafigyelni, hogy ne a sajátotok szerint mutassátok ki a párotoknak a szereteteket, hanem az övé szerint.

Extrovertált vagy introvertált vagy?

Nagyon fontosnak tartom, hogy tudd magadról és a párodról, hogy extrovertált vagy introvertált személyiségek vagytok. Miért fontos tudnunk az alapbeállítottságunkat? Röviden azért, mert akkor nem várunk mást a párunktól, mint amit adni tud.

Veszélyben van a kapcsolatotok?

Ha már megtörtént a baj, akkor a legtöbb esetben a válás mellett döntenek a házaspárok. Ez azért hatalmas probléma, mert bizony a házasságok 70%-a megmenthető lenne, ha segítséget kérnének! Töltsétek ki a tesztet, és kiderül, segítségre van -e szükségetek!