Petróczi Katalin
h á z a s s á g m e n tő

Kosár

Mi fán terem és miben segít az Ultrarövid terápiás konzultáció?

Az Ultrarövid terápiás konzultáció egy alkalmas, 1,5-3 órás konzultáció, amely mindamellett, hogy gyors, nagyon mély és hatékony módszer akkor, ha a jelenlegi életedben valamely területen valamilyen elakadásod van. Lehet ez

  • párkapcsolati,
  • egészségügyi,
  • lelki,
  • személyiségfejlődés területén tapasztalt,
  • családoddal kapcsolatos,
  • tanulási nehézség,
  • munkáddal, karrierrel, vállalkozásoddal kapcsolatos kihívás.

Minden olyan helyzetben ajánlott a módszer, amikor az életed valamely területén van egy olyan érzésed, hogy nem tudsz valamin túllendülni, nem tudod feldolgozni, és valami akadályozza a további fejlődésed útját.

Sokszor felmerül a kérdés, hogy lehet valami mély és hatékony, amikor gyors? Ha kíváncsi vagy, mégis hogy lehet ez, akkor olvass tovább!

Egy kis betekintés a kliens szemével:

UT kezelés - betekikntés egy ügyfél szemével

„Katalin jelenlétében már az első perctől meghittséget és biztonságot éreztem. Nagyon jó szakemberként azonnal és pontosan látta a problémámat. Nem vagyok egyszerű eset, ezer szálon fut a történetem, mégis nagyon jól tudta követni azt. A módszer amit használt számomra teljesen új volt, érdekesnek találtam ezt a fajta megjelenítést. “Valamiért” nem szeretek a múltamból-múltamban levő emberekkel kapcsolódni, nem véletlenül, ezt Katalin mégis megkönnyítette számomra. Hosszú évek szenvedését sikerült átmozgatnia bennem. Sok felismerést adott már ez az egy alkalom is, várom a további közös munkát. Hálásan köszönöm a lehetőséget!”

M. Johanna

További ügyfélvélemények itt olvashatóak.

GYORS

Korábban a hasonló elakadások megoldására csak a pszichológiai, pszichiátriai terápiák adtak lehetőséget. Ezek általában éveken át húzódó folyamatok voltak, amelyikkel együtt járt sok esetben a kivetítés lehetősége és szinte minden esetben a lelki kötődés kialakulása a szakember és a kliens között. A terápia utolsó szakasza már arról szólt, hogy a kliens leváljon a terapeutáról és önállóan legyen képes az életét irányítani.

Ma már sok más módszer is létezik, amelyek néhány alkalommal 1-1 elakadás megoldásában tudják támogatni a klienseket. Ennek minden előnyével.

Az életünk haladását, fejlődését sokszor 1-1 nehézség megoldása már segít tovább lendíteni.

MÉLY

Az életünket alakulását a tanult minták és tapasztalatok irányítják többnyire tudat alatt. Ha valamivel nem vagyunk elégedettek, ami a jelenlegi életünkben történik, annak a bennünk lévő működési módját meg tudjuk változtatni, ha leásunk az okokig. Ez minden esetben így van, ha valami nem úgy történik az életünkben, ahogyan mi azt szeretnénk.

HATÉKONY

Az konzultáció alkalmával megkeressük a legfontosabb fókuszt és a legerősebb, bármilyen régről hordozott mintát, kapcsolatot az életedben, ami összefüggésben van a mostani aktuális nehézségeddel. Ott kezeljük a problémát, ahol az keletkezett. Így azonnal elindulhat az új, már tudatos döntés mentén a változás.

Hogyan zajlik egy UT konzultáció?

Az első felében Te mesélsz arról az aktuális helyzetről, témáról, ami Téged leginkább foglalkoztat. Biztonságos közegben, teljes figyelmemmel támogatlak abban, hogy sikerüljön minél inkább körüljárni a témát és eljutni a fókuszpontig.

A második részben egy képzeletbeli fogadóóra keretében lehetőséged van képzeletben találkozni azzal, vagy azokkal az emberekkel, akikre tartozik a most meglévő kihívás az életedben. Ekkor rendezheted vele a benned élő kapcsolatot, elsimíthatod az elvarratlan szálakat, kimondhatod, amit eddig nem tettél meg.

Így juthatsz megnyugváshoz, megkönnyebbüléshez, saját béklyóid feloldásához.

Ultrarövid terápiás konzultáció - nyugodt környezet

Kinek ajánlott az UT konzultáció?

UT konzultáció

Várlak szeretettel, ha 18 éves elmúltál, érzed, hogy valami nem úgy működik az életedben, ahogy szeretnéd. Fontos még, hogy benned legyen a változtatás szándéka.

Ha elindultál a személyiségfejlődés útján és szeretnél rövid idő alatt egy nagy lépést megtenni.

Ha szeretnéd ezt a módszert kipróbálni.

Milyen változást tudsz ezzel elérni?

A Te helyzetedet még nem ismerem, de olvasd el az UT konzultációról utólag kapott visszajelzéseket!

További ügyfélvélemények

Ultrarövid terápiás konzultáció - Petróczi Katalin és Dr. Buda László

Dr. Buda László orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta dolgozta ki az Ultrarövid terápiás konzultáció (https://ultrarovidterapia.hu/) és a Szomatodráma módszerét. Egyben ő a Mit üzen a tested? és Mit üzen a lelked? című könyvek írója. Nagyon hálás vagyok, hogy személyesen tőle tanulhattam.

A konzultáció ára:

38.000,- Ft /alkalom

Hívj fel bátran: +36 20/9394-524

Vagy keress az alábbi űrlap segítségével:

Vedd fel velem a kapcsolatot az űrlap kitöltésével!